Click Me :)

Sunday, March 20, 2011

Bersuka Ria Di Kolam Renang !

Assalammualaikum,
Semalam kami telah mengadakan satu aktiviti di MPS Selayang ! kami semua pergi berenang ~
weeehhieeeeuuu! hahaha..okey kali ni ramai yang join meyh! nak tahu sape? haha meyh aku sebutkan sorunk sorunk! haha syamil , syauqi , amirin , amir yazid , isa , hairul , khairi , raimi , alip , afiq , halim , khalis , nabil , aqib , fitri , syed iqbal , iqbal syauqie , saya dan johan! haha ramai x ? ramaikan..gerak 4 kete wow! savvy , gen2 , waja , saga :) jyeah! sampai sampai jerk kat selayang terus gerak kedai mamak! kasi makan! :D sumpa ! semua usha jerk kut..pelik sangat ke kiteorg ? -________-''
then tgu la selame satu jam kat busstop sebab nk tgu tempat tu bukak ..dye ade sesi sesi dye...kiteorg ambik 1.30 smpi kol 4..masuk masuk jerk kiteorg terus salin pakaian :D dush! terjun kolam! hahaha ...tga sedap sedap mandi ! dush ..ujan turun..mmg best la kan :D mandi ujan :D
then lifeguard yg poyo uh suh kami nek..poyo la dye..kami nk bergambr2 pun x boleh..haha dye kate " saya bagi kamu 5 minit jerk nk bergambar then kamu simpan balik kamere tuh "
argh! geram beno teman menengoknyeee! hhahaa...memang syok habes la semalam! haha then balik gerak tesco rawang nak makan makan :D haha...lepas tuh kami pulang !


dalam perjalanan ke kedai mamak! hahaa
sexy tak saya ?? haha ni syamil :P
tengok la ! ramai kan? mmg meriah doee! :D

byk lagi gambar ..haha nanti lau rajin aku upload..lau x ! tak leee..HAHA

urrm..kesimpulannye penat tapi best sangat2 !

Ya Allah, terima kasih kerana telah menyatukan kami semua :)

4 comments:

farhana zainal said...

allah ! seksa mak tengok nyaaahhhhhhh

eddin93 said...

seksi kan nyah! hahaa

lady dayana. said...

nk ikot =,=

eddin93 said...

jom fatin! haha