Click Me :)

Thursday, March 24, 2011

Result SPM !

Assalammualaikum
Syukur Alhamdulillah diatas segala pemberian Allah kepadaku...
SPM ! Result SPM! haha ..mcm mcm kan ?
Nak story morry sikit la ea ...
dulu time UPSR ....aku hanya dapat 2A 3 B
time PMR lak 1A 3B 4C
keputusan aku time UPSR dan PMR memang teruk...
aku ni kira jadi anak harapan la ..huhu walaupun aku telah kecewa mak ayah aku ..takpe mama din terus berusaha ..
time masuk form 4 aku byk main main ...time fom 5 aku kembali serius ...nenek aku selalu berkata ... " tak pegang buku pun din asyik tgk TV jerk" *buat pengetahuan anda semua komputer saya telah rosak pada hujung fom4 * haha
start fom 5 aku da serius untuk belajar sebab komp da rosak..xde bende nk buat so belajar la ..huhu tu pun masih lemah ..setelah byk kali aku berusaha dgn didikan guru , mak , ayah , sahabat , dan rakan2 ....thanks !!! :D
Alhamdulillah , Trial yang lepas aku dapat 4A *gred yg len x hengat * dan aku telah menunjukkan satu peningkatan yang mendadak...
bukan nak riak..just nak berkongsi ...urm..aku telah terima hadiah SPECTRA (Sijil Peningkatan bla bla bla ) <-- tak hengat ! haha ..
urm Alhamdulillah sekali lagi ..aku telah menerima sijil Emas , Terbaik Dalam Kelas dan Terbaik Tingkatan Lima ! Ya Allah , aku bersyukur sangat time tuh..aku balik rumah dan bgth berita gembira nie ..dan family aku seolah olah x memahami dan buat endah x endah..mereka inginkan SPM ! S.P.M ! xde bende lain...
aku terus berusaha dengan buat study group dengan kawan kawan yang tercinta :P haha
dan akhirnya aku mendapat keputusan yang sangat memuaskan hati aku kerana telah mencapai dan melebihi target aku ! huhuhu
Alhamdulillah Syukur Nikmat! Mak aku sungguh bangge dan aku sangat gembira kerana dapat membanggakan hati seorang ibu :') Ayah aku hanya tersenyum :) thanks mama dan abah..thanks kawan2...dan yang paling utama TERIMA KASIH GURU!


Alhamdulillah , kepada rakan rakan yang mendapat keputusan yang sangat cemerlang , gemilang , dan terbilang! Tahniah Diucapkan ...Teruskan perjuangan anda semua ..kepada rakan rakan yang mendapat keputusan yang kurang memuaskan hati mereka..jangan mudah putus asa ..think positive ..jangan anggap gagal disini maka gagal selamanya ...pasty ade hikmah di sebalik dugaan Allah :) ape ape hal un..ucapan tahniah kepada rakan rakan , calon calon SPM di SMK Bandar TAsik Puteri , dan Calon Calon Spm di seluruh MALAYSIA ! Alhamdulillah :)

tak lupe jugak buat mak dan ayah , guru guru , rakan rakan ..yang sentiase mendoakan kami mendapat keputusan cemerlang! terima kasih banyak banyak ! di harap dengan keputusan aku ni ....aku tidak mudah riak ! dan aku ingin berjaya sebagai seorang muslim..insyaAllah ... :)

2 comments:

Aisyah Munirah said...

Congrats Din, aku happy sgt2 ngn kau :')

eddin93 said...

thanks aisyah ..
tahniah jugak kepada anda :)
urmm....alhamdulillah rezeki Allah bagi :)