Click Me :)

Thursday, April 14, 2011

Betul Ke ??

Assalammualaikum

ada beberapa soalan aku nak tanye nak mekeme mekeme semua :D

1) Betul ke laki handsome+cute banyak follower?

2) Betul ke perempuan lawa+comel banyak follower?

3) Betul ke blogger famous ni sombong?

4) Betul ke kita follow sebab nak tackle si dia ?

5) Betul ke kita follow tapi tak baca entry dye ?

6) Betul ke kita follow sebab kesian ?

tu jerk soalan aku tuk kali nie ...kalau sudi ..jawab la ea :) thanks :)

6 comments:

fatin syafiqah said...

depends orang,.tgok la klu dye jns yg rjin on9 blog dia :)
so,.just take it simple

eddin93 said...

Fatin : ouh ..thanks :)

HeziqaMushadadLee said...

takdela..abg kyerull dengan abg ady dgn abg niq tak sombong pun..=))

p/s:din,cube buat word verifi tuu

HeziqaMushadadLee said...

hah!baru geng

eddin93 said...

thanks mass ! :)

HeziqaMushadadLee said...

most welcome..=))